Kääryleitä ja kyykkyjä

Published 13.9.2014 by ainosalminen

IMG_0921

Oi ihana lauantaiaamu. Saa nukkua tarpeeksi pitkään ja herätä kaikessa rauhassa, laittaa aamupalaa ja syödä se netin ääressä uutisia ja muuta lukiessa. Ei yhtään hävetä edes tunnustaa, että tänä aamuna oli todella mukavaa olla välillä ihan yksin. Mies lähti jo aamuyöstä töihin, joten ei ollut aamuista ”seurustelupakkoa”. Tätä ei kuitenkaan pidä lukea miehen viaksi: olen aina tykännyt olla aamun ensimmäiset hetket ihan omassa rauhassa ja omassa rytmissä. Unesta herääminen ja fyysinen sängystä nousu ei meikäläisellä ole vielä mikään tae siitä, että pääkoppa olisi menossa mukana 🙂

Tässä olisi nyt ohjelmassa pikavisiitti lähikauppaan ostamaan jauhelihaa ja muuta pientä viikonlopuksi. Eilen hakemassani luomukorissa oli taas vaikka mitä! Kaksi isoa salaattia, kuten aina, monivärisiä porkkanoita, tomaatteja, iso kurttukaali, salottisipuleita sekä oranssi Hokkaido-kurpitsa. Hedelmäpuolelta löytyi melonia, päärynöitä ja banaaneja. Kunhan palaan kaupasta, laitan keittiössä yhden naisen kaalitalkoot pystyyn. Isoimmista lehdistä laitan kääryleitä, lopuista varmaan jotain pannulla paistettua perunoiden kera sianlihan kylkeen. Kaali on possun ystävä!

IMG_0927

Reisissä alkaa maitohapot tuntua eilisen treenin jäljiltä. Treeniselfiet ovat edelleenkin asia, johon en millään taivu (vaikka muuten notkea olenkin). Treeni on treeniä, ei siinä ehdi mitään kameraa viritellä. Enhän mä mikään treenibloggarikaan ole. Vaikka varmasti moni lukija (hehe, ”moni”, no kenties teidän joukkonne pikkuhiljaa kasvaa – onhan tämä monipuolista ja laadukasta lukemista 🙂 ) pystyisikin paremmin samaistumaan meikäläisen punaiseen naamaan ja treenitrikoista tursuavaan mahaan kuin parikymppisten bikinifitnessmimmien kuviin. Tässä mielessä treenikuvien postaamiselle voisi olla ihan sosiaalinen tilaus – mut joo, ei, annetaan nyt olla. Kyykky on kuitenkin kyykky, oli siinä kuvassa kuka tahansa. Ehkä joskus laitan kuvan kivasta valmentajastani Olivierista. Hänellä sitä fitnesskroppaa on vaikka muille jakaa 🙂 Treenit Olivierin kanssa siis jatkuvat entiseen tapaan kaksi kertaa viikossa. Juuri eilen häntä kiittelin: omin nokkineni en varmasti jaksaisi vetää sarjoja loppuun asti, vähän lepsu luonne kun olen.

IMG_0931

Kuntosalilla on taas omistaja vaihtunut. Salinihan muttui vuoden alussa low cost – saliksi. Tuli virtuaalijumpat ja hammam ja solariumit suljettiin. Kävijäkunta muuttui hujauksessa, kun kuukausimaksu aleni 80 eurosta 17 euroon. Tämän huomaa ikävä kyllä esim. pukuhuoneiden siisteydessä. Tällä uudella asiakaskunnalla ei tunnu aina olevan käsitystä siitä, mikä on hyväksyttävää käytöstä pukutilassa ja miten huomioidaan kanssatreenaajien viihtyvyys. Tähän ei minun mielestäni kuulu säärien sheivaaminen – ei suihkussa eikä kuivatiloissa. Uusi omistaja on myös laittanut irtopainokulmauksen uusiksi, kaikki on niin piukassa, että hyvä kun penkkien välistä mahtuu kulkemaan. Functional training -nurkkaus on aivan vaiheessa, mutta onneksi valmentajan avulla löytyy aina ratkaisuja ja treenit pystytään vetämään läpi. Kovasti toivon kuitenkin, että Olivier ja hänen kaksi valmentajakollegaansa, Big Ben ja pikku-Ben (kuva heistäkin piristäisi varmaan itse kunkin päivää!!), onnistuvat hankkeessaan avata cross fit -sali. Suunnitelmat kuulostavat hyviltä, rahoitus on hankinnassa, joten toivotaan parasta!

Nyt ripsarit silmiin ja kauppaan. Kääryleet on saatava valmiiksi ennen kuin mies tulee töistä. Silloin nimittäin lähdetään viikon neljännelle koeajolle. Autokuumetta ilmassa, nääs 🙂 Tästä ja kääryleistä lisää seuraavassa postauksessa!!! Stay tuned.

IMG_0922

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ei kai taas

Suomi Kypros Sveitsi

H niin kuin Hausfrau

- ja joskus vähän muutakin

Jaa määkö Pariisitar?

Tampesterista Pariisiin. Ihmettelyä kahden kulttuurin välissä.

Mielilandia

- ja joskus vähän muutakin

Martan matkassa

- ja joskus vähän muutakin

Viherjuuria

- ja joskus vähän muutakin

ANI KELLOMÄKI

KOKOVARTALOFIILIS

kalaa & baliikkia & kalabaliikkia

- ja joskus vähän muutakin

Ajatuksia Saksasta

- ja joskus vähän muutakin

%d bloggers like this: