Merkkipäivänä matkoilla

Published 30.9.2014 by ainosalminen

IMG_0087-0.JPG

Siellä ne nyt ovat, viisi kymppiä lasissa! Ei tää nyt mitenkään ihmeelliseltä tunnu. Ei kai pitäisikään, vai? Muistan oman isäni 50-vuotispäivän. Olin poissa koulusta ja tarjoilin samppanjaa pankinjohtajalle ja muille Loimaan silmäätekeville. Lahjaksi isä sai seinäkelloja kai useammankin, pystejä ja viirejä ja kaikkea, mitä sitten piiloteltiin kaappiin. Eihän niitä kauheuksia tohtinut esillekään jättää. Aikamoista pönötystä tuohon aikaan olivat nuo juhlat.

Nykyään jokainen juhlii haluamallaan tavalla, joskus tietenkin virka tai asema myös velvoittavat.

Minua ei velvoita mikään. En siis juhli. En ole juhlienjärjestäjätyyppiä. Ihaillen olen osallistunut kivoihin juhliin tai jälkikäteen sosiaalisesta mediasta katsonut kuvakavalkadeja toinen toistaan upeimmista tilaisuuksista. Kyllä jotkut osaa ja jaksaa!

Itsellä on tässä ollut sen verran tapahtumia elämässä viime aikoina, etten tähän väliin nyt tunne tarvetta juhlistaa mitään. Ensi vuonna voisi tietenkin viritellä avomiehen kanssa yhteisiä 100-vuotispäiviä. No, katsotaan sitä sitten 🙂

IMG_0090.JPG

IMG_0089.JPG

Meikäläinen viettää juhlapäiväänsä reissussa. En ole lähtenyt vuosia enkä onnitteluja karkuun vaan olen työmatkalla Brysselissä. Komissaariehdokkaiden kuulemistilaisuuden pitää hoitaa purkkiin.

Toinen asia mikä pitää erittäin kiireesti hoitaa kuntoon, on huomenna vanheneva ajokortti, hupsista! Luxemburgin lainsäädäntö muuttui muutama vuosi sitten, ja ajokortin uusimisikä nostettiin 50 vuodesta 60:een. Ajattelin, ettei siinä mitään, lääkärintodistuksen hankkiminen ajokuntoisuuden todistamiseksi lykkääntyy kymmenellä vuodella. Ei sitten tullut blondille mieleen, että ajokortissa on kuitenkin ”eräpäivä”, best before, à consommer de préférence avant le…. Vähän niinkuin viisikymppinen nainen??? Uuden kortin saa kuitenkin parissa päivässä eikä sitä varten tarvitse kuin täyttää yksi lomake ja toimittaa valokuva. Ei maksa mitään. Siihen saakka on ajettava kortitta. Onhan täältä Brysselistä päästävä kotiin!!

Mutta ei kai kukaan tällaiselle somalle neidille nyt sakkoa kortittomuudesta kirjoita, vai mitä meinaatte?? 🙂 🙂

IMG_0091.JPG

2 comments on “Merkkipäivänä matkoilla

 • Vastaa

  Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

  WordPress.com-logo

  Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Google photo

  Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Twitter-kuva

  Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Facebook-kuva

  Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

  Ei kai taas

  Suomi Kypros Sveitsi

  H niin kuin Hausfrau

  - ja joskus vähän muutakin

  Jaa määkö Pariisitar?

  Tampesterista Pariisiin. Ihmettelyä kahden kulttuurin välissä.

  Mielilandia

  - ja joskus vähän muutakin

  Martan matkassa

  - ja joskus vähän muutakin

  Viherjuuria

  - ja joskus vähän muutakin

  ANI KELLOMÄKI

  KOKOVARTALOFIILIS

  kalaa & baliikkia & kalabaliikkia

  - ja joskus vähän muutakin

  Ajatuksia Saksasta

  - ja joskus vähän muutakin

  %d bloggaajaa tykkää tästä: