Viisi kymppiä lasissa nyt myös Facebookissa!!

Published 23.5.2015 by ainosalminen
IMG_1968

Hurmaava rue Crémieux, täynnä pastellinvärisiä pikkutaloja ja persoonallisia yksityiskohtia.

Tämä ilta on mennyt nenä tavallistakin lähempänä tietokoneen ruutua, sillä päätin vihdoin ja viimein avata blogilleni oman sivun Facebookiin. Olin tätä miettinyt jo jonkin aikaa, ja nyt sen tein. Sivupalkista pääsee suoraan tykkäämään blogini FB-sivua! Sinne nyt kaikki klikkaamaan! Olisi hauska tietää hieman keitä kaikkia teitä lukijoita siellä ruutujen takana on ja toki toivon myös vilkasta kommentointia ja ajatusten vaihtoa sitä kautta.

Blogilistahan lopettaa toimintansa muutaman päivän kuluttua, joten oli aika luonnollistakin tässä vaiheessa pohtia blogin seurattavuuden helpottamista. Mitäs nyt kun Blogilista lopettaa? Tämä kysymys on pyörinyt monen mielessä blogimaailmassa. Keskusteluja seurattuani totesin, että ilmeisimmin blogeja seurataan eniten juuri blogien omien Facebook-sivujen kautta. Siispä sellainen on nyt Viisi kymppiä lasissa -blogillakin! Minut löytää lisäksi sekä Bloglovinin kautta että Ulkosuomalaisten blogit -sivulta.

Tarkoituksena on uuden FB-sivun kautta tietenkin julkaista blogitekstit, mutta myös jakaa ja kommentoida mielenkiintoisia juttuja ja uutisia. Mietintämyssyssäni hautuu myös ajatus videoviesteistä eli vloggauksista. Yksi sellainen oli jo valmisteilla pari päivää sitten parlamentin käytävillä Strasbourgissa. No, se meni treenauksen piikkiin, joten harjoittelen vielä lisää ja katson, miten saan filmauksen parhaiten onnistumaan ja videon pysymään lyhyenä ja ytimekkäänä. Mitään kokoillan elokuvaa ei ole tarkoitus kuvata!

Yritän muutenkin opetella tekemään hieman lyhyempiä juttuja. Olen saanut kommentteja, että kirjoitukseni ovat joskus hieman turhankin pitkiä. Tämä ei tullut yllätyksenä, sillä olin jo itsekin huomannut lähestyväni tuhatta sanaa per kirjoitus. Niinpä pyrin jatkossa kirjoittamaan hieman usemmin, mutta lyhyemmin. Olen aikamoinen höpöttäjä luonnossakin, joten näköjään tuo taipumus on siirtynyt myös kirjalliseen ilmaisuuni 🙂

Tervetuloa siis seuraamaan blogini Facebook sivua! Toivottavasti somen voima puree, sana kiertää ja uudetkin lukijat löytävät juttuni.

IMG_1949

Jardin d’Acclimatation, Pariisi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ei kai taas

Suomi Kypros Sveitsi

H niin kuin Hausfrau

- ja joskus vähän muutakin

Jaa määkö Pariisitar?

Tampesterista Pariisiin. Ihmettelyä kahden kulttuurin välissä.

Mielilandia

- ja joskus vähän muutakin

Martan matkassa

- ja joskus vähän muutakin

Viherjuuria

- ja joskus vähän muutakin

ANI KELLOMÄKI

KOKOVARTALOFIILIS

kalaa & baliikkia & kalabaliikkia

- ja joskus vähän muutakin

Ajatuksia Saksasta

- ja joskus vähän muutakin

%d bloggaajaa tykkää tästä: