Kauneudonhoitoa – nytkö löytyi se oikea?

Published 11.2.2016 by ainosalminen

Olen seurannut aktiivisesti Varpu Tavin blogeja ja kirjoituksia jo parisen vuotta. Pidän Varpun tavasta pitäytyä faktoissa, tarkistaa asioiden taustat ja pysyttäytyä irti äärimmäisyyksistä ja ehdottomuuksista. Tolkun nainen, kuten nykyään kai sanoittaisiin.

Varpun innoittamana päätin joulukuun alussa uskaltautua kokeilemaan Environ-tuotteita ihoni hoitoon. Olen teini-iästä lähtien kärsinyt rasvaisesta ihosta, finneistä, mustapäistä ja laajentuneista huokosista. Iän myötä on ilmestynyt myös pientä couperosaa poskipäihin, jotka laskeutuvat hitaasti mutta varmasti suupielien korkeudelle. Ikäryppyjä ei ihon rasvaisuuden ansiosta ole kovin paljon. Ongelmia riittää ilman niitäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

c-quence -sarjan tuotteita

Olen pitänyt parhaani mukaan ihostani huolta säännöllisillä käynneillä kosmetologilla. Olen puhdistuttanut, kosteuttanut, ravinnut. Ottanut ravintolisiä ja kokeillut öljyjä ja luomukosmetiikkaa. Tuhlannut omaisuuksia kalliisiin merkkituotteisiin ja hoitokuureihin. Ihoani on diagnostikoitu herkäksi, reaktiiviseksi, pintakuivaksi, sekaihoksi, ikääntyväksi ja vaikka miksi.

Kyllähän hoidot ovat mukavaa luksusta ja hyväntuoksuisia voiteita kauniista purkeista on mukava kasvoillensa levittää. Vielä mukavampaa olisi, jos niistä olisi edes joskus ollut pidemmän päälle jotain näkyvää hyötyä.

Siispä ryhdyin tuumasta toimeen ja varasin ajan Grain de Sable -hoitolaan, ja siellä Environ-ekspertti Caroline kartoitti ihonhoitohistoriaani ja kertoi tarkemmin tuotesarjasta.

Environ on eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämä sarja. Tehoaineina ovat A-, C – ja E-vitamiinit, joiden laatu ja määrä tuotteissa on sveitsiläisen tutkimusinstituutin varmentama. Myös retinolikapselit, hedelmähappokuorinnat ja maito- ym. hapot ovat eräissä tuotteissa läsnä. Tarkempaa tuotetietoa löytyy Environin nettisivuilta (maahantuoja Suomessa Vitamion) ja hoitoloissa tietenkin neuvotaan kädestä pitäen.

Minulle Caroline suositteli c-quence anti age -hoitosarjaa. Käytössäni oli ensimmäiset kaksi kuukautta c-quence creme ja ykköstason A+C-vitamiiniseerumi. Yksi pumppupullon painallus kumpaakin aamuin illoin, siinä kaikki! Lisäksi hankin puhdistusvoiteen ja kasvoveden. Silmänympärysvoide ja silmämeikin poistoaine ovat ainakin vielä muita merkkejä. Toki Environilta löytyy myös nuo valmisteet, mutta käytän nyt ensin vanhat Clarinsit pois, ei niitä roskiinkaan raski heittää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vitamiinipommi iholle!

Ensimmäisellä hoitolakäynnillä tehtiin iholle hedelmähappokuorinta ja testattiin matalavaikutteista A-vitamiinivoidetta. Yleensä hyvinkin reaktiivinen ihoni kesti hoidon hyvin. Caroline selitti, että yleensä iho reagoikin voiteissa ja muissa tuotteissa oleviin lisäaineisiin ja hajusteisiin. Environilla lisäaineet ovat minimissään ja tuotteilla pyritään palauttamaan ihon kunto pintaa syvemmältä.

Toisella kerralla sama hoito toistettiin, mutta aavistusta voimakkaamilla pitoisuuksilla. Koska edelleen ihoni reagoi positiivisesti, sain kehotuksen siirtyä kakkostason c-quence seerumiin. Aluksi kolmena iltana viikossa, siten joka ilta ja lopulta aamuin illoin. Sain kokeiltavaksi myös Revival masque -naamion.

Ainakin nämä c-quence sarjan tuotteet ovat melko hintavia. AVST-tuotteita käyttävä pääsee halvemmalla. Viimeksi ostin seerumin ja kasvoveden ja maksoin niistä lähes 200 euroa. Toisaalta kalliiksi on tullut kyllä kokeilla Clarinsit, Lancômet sun muut Chanelit vuosien varrella.

Entäpä sitten ne tulokset. Kyllä, olen tyytyväinen. Ihohuokoset ovat pienentyneet, ihon väri on kauttaaltaan yhtenäisempi ja ihon pinta tasaisempi. Varsinkin hoitolakäynnin jälkeen ero entiseen on radikaalisti parempi. Ihonhoitorutiinit ovat yksinkertaiset ja purnukoita kylpyhuoneen hyllyllä vain muutama. Näillä tuotteilla aion jatkaa.

Sarjasta löytyy korkeampiin vitamiinipitoisuuksiin jo tottuneelle iholle mm. retinolikapseleita ja neulauslaite, jolla voiteet ja seerumit saadaan imeytettyä ihon syvempiin kerroksiin. Myös vartalolle löytyy omat voiteensa eikä unohtaa pidä etenkään RAD-aurinkovoidetta, jota suositellaan ympärivuotiseen käyttöön. No, nyt keskellä Luxemburgin sateista ja harmaata talvea ei vielä ole sen aika, mutta kohtahan se kevätaurinko jo saapuu 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AVST-sarja on edullisempi ja monelle se ensimmäinen askel Environ-maailmaan.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ei kai taas

Suomi Kypros Sveitsi

H niin kuin Hausfrau

- ja joskus vähän muutakin

Jaa määkö Pariisitar?

Tampesterista Pariisiin. Ihmettelyä kahden kulttuurin välissä.

Mielilandia

- ja joskus vähän muutakin

Martan matkassa

- ja joskus vähän muutakin

Viherjuuria

- ja joskus vähän muutakin

ANI KELLOMÄKI

KOKOVARTALOFIILIS

kalaa & baliikkia & kalabaliikkia

- ja joskus vähän muutakin

Ajatuksia Saksasta

- ja joskus vähän muutakin

%d bloggaajaa tykkää tästä: