Treffeillä, vol. 1

Published 24.4.2016 by ainosalminen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulenpunainen taivas kotiparvekkeelta kuvattuna.

Viimekertainen juttu ampumaradalta sisälsi siemenen tämänpäiväiseen kertomukseeni. En ole koskaan ennen kokeillut aseen käyttöä eikä moinen ole ollut mitenkään haaveissani, ainakaan harrastusmielessä. Toki joskus on saattanut käydä mielessä, että aseelle olisi töitä, kun joku tyyppi todella käy hermoon, ”Things you see when you don’t have a gun”, oli kuulemma entisen esimieheni äidin lempilausahduksia 🙂

Niin, siihen jutun siemeneen…. avainsanat olivat siis ”luxemburgilainen herrasmies”.

Tämä Patrick on uusi tuttavuus ja nyt tätä kirjoittaessani kenties jo entinen sellainen. Miksi näin? Siksi, että aika harva mies pystyy hyvistä aikomuksista huolimatta kaveruuteen, kun on tavattu deittisivustolla ja vietetty pari mukavaa viikonloppua kimpassa, mutta homma ei sitten siitä kehitykään eteenpäin. Lähtökuoppiinsa jämähtänyt romanssin alku ei tietenkään ole millään muotoa ideaali tilanne ystävyyssuhteen syntymiselle.

IMG_3174

Penkki metsässä – tähän kelpaa istua lepuuttamaan tai vain ihailemaan maisemia.

Sanoinko deittisivusto? Sanoinpa hyvinkin. Ensimmäistä kertaa en ole pappia kyydissä, samaiselta sivustolta löysin aikoinaan nyt jo entisen avomieheni. Sen lisäksi sieltä on jäänyt muutava tuttavuus, joiden kanssa pidän edelleenkin yhteyttä. Ainakin tuolta sivustolta, joka on maineeltaan kokolailla heppoinen, näiden herrasmiesten tai edes jollain tavalla käypäisten miesten löytäminen on vähän kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Se on myös kovin aikaavievää touhua, jolle pikkusormensa antanut menettää helposti koko käden. Mieluummin kuitenkin menen leffaan tai otan käteen hyvän kirjan kuin juttelen puuta heinää tuntemattomien suuruuksien kanssa, jotka tuntevat itsensä yksinäisiksi tai keräilevät valloituksia. Itselläni ei ole tarvetta kumpaankaan.

Niinpä olen kehittänyt oman strategiani aikani ja mielenterveyteni säästämiseksi. Pyrin täsmäsurffailuun: teen hakuja, katson keitä on linjoilla, otan yhteyttä jos siltä tuntuu tai vastaan minulle jätettyihin viesteihin. Ensin selviää se, osaako mies edes kirjoittaa korrektisti. Sen jälkee selviää yhtä nopeasti, onko kaverilla profiilissaan edes oma kuva. Älypuhelinten aikakaudella kukaan ei voi enää legitiimisti selittää, etteikö hänellä olisi ”muita kuvia”, joten epäilyjen herätessä pyydän tuoreen selfien. Pervot ja seksihurjastelijatkin paljastuvat monesti heti kättelyssä. He kun eivät malta odottaa yhtään. Kysymykset siirtyvät nopeasti vyön alaisiin asioihin ja tarjolle tulee ”sensuelleja” kuvia.

Patrick läpäisi kuitenkin kaikki ”testit”, hän oli aivan nappilöytö. Fiksu, vapaa, yksin omassa taloudessaan asuva ja työssäkäyvä ikäiseni mies. Savuton ja urheilullinenkin. Oli harrastuksia ja kavereita, hänen elämänsä ei pyörinyt pelkästään netissä. Käytiin illallisella, autoiltiin pitkin Luxemburgin maaseutua, juteltiin pitkät pätkät niitä ja näitä. Pääsin hänen mukanaan tutustumaan ampumaseuraan ja haulikon käsittelyyn.

Minulle kuitenkin kävi parin viikon jälkeen selväksi, ettei kipinä riittänyt pidemmälle. Vähän epäilen, että hän olisi halunnut jatkaa tapailua, mutta näissä asioissa sen halun pitäisi olla molemminpuolista. Sovittiin, että jäädään kavereiksi. Mutta kuten jo aluksi mainitsin, se ei ole mitenkään itsestään selvää näissä olosuhteissa. Siispä hymyillään kun tavataan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Patrick – julkaistu asianomaisen luvalla, kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Ei kai taas

Suomi Kypros Sveitsi

H niin kuin Hausfrau

- ja joskus vähän muutakin

Jaa määkö Pariisitar?

Tampesterista Pariisiin. Ihmettelyä kahden kulttuurin välissä.

Mielilandia

- ja joskus vähän muutakin

Martan matkassa

- ja joskus vähän muutakin

Viherjuuria

- ja joskus vähän muutakin

ANI KELLOMÄKI

KOKOVARTALOFIILIS

kalaa & baliikkia & kalabaliikkia

- ja joskus vähän muutakin

Ajatuksia Saksasta

- ja joskus vähän muutakin

%d bloggers like this: