Blogisynttärit 

Published 25.5.2016 by ainosalminen


Blogi täyttää näinä päivinä kaksi vuotta. Liekö tuo virstanpylväs ollut syynä muutaman viikon luovalle tauolle täällä kirjoituspöydän takana. Kovasti olen pohtinut, vieläkö minulla on sanottavaa ja riittääkö motivaatio kirjoittamiseen. Mistä löytyisi se kultainen keskitie kirjoittajana, kun ihan kaikkia luurankoja kaapistaan ei halua julkisuuteen tuoda?

Kevät on usein luovuuden kulta-aikaa. Kenties luontoäidillä on itseni tavoin hieman käynnistysvaikeuksia. Vai mitä sanotte, kun viikonloppuna Luxemburgissa oli sateista ja 13 astetta? Samaan aikaa Kööpenhaminassa maratonin juossut tuttava valitteli liiankin helteisiä olosuhteita. Loimaalla Varsinais-Suomessa äiti paistatteli parvekkeella päivää 23 asteen kesäkeleissä. 

Motivaatio siis on ollut hieman hukassa, mutta laitetaan toivo kesään ja uskotaan sen tulevan tänäkin vuonna.
Kaikkea pientä ja isompaa kivaa on kuitenkin sattunut ja lisää tulossa, joten ehkä niistä irtoaa jutun aihetta tänne blogiinkin ja lumipalloefekti lähtee käyntiin. Perslihaksilla ne ammattilaisetkin kuulemma kirjoittavat.

Ennen sitä on kuitenkin hoidettava istuntopöytäkirjat painokuntoon täällä Brysselin täysistunnossa, joka juuri alkoi Alankomaiden kuninkaan Willem Alexanderin virallisella vierailulla. Edessä on vielä pitkä ilta, istunto päättyy puolilta öin. Matkalla tänne lensi auton tuulilasiin kivi ja keikka korjaamolle on siten edessä perjantaina. Vakuutus korvaa, mutta olisin kyllä mielelläni käyttänyt vapaan iltapäivän muulla tavalla. Onneksi niitä kivojakin juttuja on viikonloppuna tiedossa, mutta niistä kenties lisää myöhemmin 😊😊.

8 comments on “Blogisynttärit 

  • Älä muuta sano Jenni! Sinulla on Coloradossa maisemia ja harrastuksia, joista tuntuu riittävän uutta kerrottavaa loputtomasti. Tosin sinä sait juttua aikaiseksi ”jopa” pikskuisesta Luxemburgistakin. Täytyy nyt viimeinkin hommata se pöytä olohuoneeseen ja perustaa siihen oikea blogikonttori 😊😊

 • Onnea kaksivuotiaasta!

  Blogiasi on kiva lukea, eivätkä ainakaan tätä lukijaa pienet luovat tauotkaan haittaa. Jostain luin joskus, että blogin lukijat muka katoavat, jos blogi ei päivity vähintään kerran viikossa. Pyh! Jos blogi on hyvä, uskolliset lukijat löytävät sen pariin, vaikka se päivittyisi kerran vuodessa.

  Mukavaa alkavaa kesää! Kunpa tosiaan ne kesäsäätkin viimein löytäisivät tänne Keski-Eurooppaan…

  • Voi kiitos Anu ystävällisistä ja rohkaisevista sanoistasi! Kai näitä pieniä kriisejä sattuu itse kullekin aina välillä ja niistä kuitenkin pääsee ajan kanssa yli. Aurinkoa toivottelen sinullekin!!

 • Aino, mulla taisi olla melkein kuukausi taukoa – sitten kävin Champagnessa ja nyt tuntuu etten pysty pitämään näppejä irti koneesta 😃 Sieltä se into taas tulee. Pitäisikö meidän vaikka miettiä tapaamista taas?? 🍾 Itseasiassa toi toinen puolisko on intoutunut Luxembourgista, eli älä ihmettele jos soitan joku vkl et ”Ainooo missä sä oot?” 😘

  • Ihanko totta?? Minusta tuntuu, että sinulta tulee juttuja todella tiuhaan tahtiin 😊 Odotan innolla lisää lukemista samppanjareissultasi. Luxemburgiin olette tervetulleita koska vain. Ilmoittele ajoissa, ettei mennä ristiin!

 • Mulla on kanssa usein erinäisistä syistä johtuvia taukoja blogihommissa. Olen todennut että kyllä se siitä lähtee ihan omalla painollaan sitten taas, kun innostusta löytyy enemmän. Just tällä hetkellä uusi työ vie kaiken aivokapasiteetin, mutta olkoon sitten niin! Eiköhän se insipiraatio lennähdä vielä sekä sinne että tänne 🙂

  • Niinhän se on, että kun bloggaaminen ei ole pääasiallinen työ, niin se jää välillä hieman muun elämän jalkoihin. Mielenkiintoista, miten itsellä saattaa olla käsitys, että kaikki muut julkaisevat todella säännöllisesti. Lohdullista kuulla, että nämä tauot ovat muillekin ihan arkipäivää. Onnea uuteen työhön, Oili!

 • Vastaa

  Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

  WordPress.com-logo

  Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Google photo

  Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Twitter-kuva

  Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Facebook-kuva

  Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

  Ei kai taas

  Suomi Kypros Sveitsi

  H niin kuin Hausfrau

  - ja joskus vähän muutakin

  Jaa määkö Pariisitar?

  Tampesterista Pariisiin. Ihmettelyä kahden kulttuurin välissä.

  Mielilandia

  - ja joskus vähän muutakin

  Martan matkassa

  - ja joskus vähän muutakin

  Viherjuuria

  - ja joskus vähän muutakin

  ANI KELLOMÄKI

  KOKOVARTALOFIILIS

  kalaa & baliikkia & kalabaliikkia

  - ja joskus vähän muutakin

  Ajatuksia Saksasta

  - ja joskus vähän muutakin

  %d bloggaajaa tykkää tästä: